Image

VS Welding Master is in 2008 opgericht door Vhusnu Khoesial. Na zijn carrière in loondienst als toplasser bij verschillende bedrijven is hij voor zichzelf gestart. Lassen op freelance basis geeft immers meer flexibiliteit, kansen en uitdaging om breder ingezet te worden in de metaal wereld. De markt is veelzijdig en groot. Als toplasser heb je natuurlijk de drang om te excelleren in vrijwel elke branche.

Vhusnu behaalde goud tijdens het Nederlands kampioenschap lassen (2002-2003). Vervolgens nam hij deel aan de US Weld Trial in 2003 waar bij brons pakte. Op het wereldkampioenschap in hetzelfde jaar (World Skills St. Gallen Zwitserland) werd hij achtste tussen in totaal 24 deelnemende internationale toppers. Daarbij behaalde hij zijn excellente vakmanschapsdiploma!

Daarna heeft hij enkele jaren (2004-2010) als jurylid bij de Vakkanjers en Junior Vakkanjers gezeten en als lasinstructeur opgetreden in zowel dagopleidingen (Albeda College) en  avondcursussen voor de zakelijke markten.

VS Welding Master is specialist op het gebied van MIG/MAG, TIG, Autogeen, BMBE, Orbitaal lassen en Lassen onder poederdek. Verder zijn wij in het bezit van VOL-VCA. Ook kunnen wij adviseren over algemene metaalbewerkingstechnieken.